Betingelser og vilkår

Priser og betalingsbetingelser

Alle priser i butikken er angitt inklusive merverdiavgift.

Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkluderer alle kostnader forbundet med kjøpet. 

Betaling

Bestillinger betales med kort. 

Bestillinger på vegne av avdelinger eller regioner kan betales med faktura som ettersendes med 15 dager betalingsfrist.

Når du handler i YTFs nettbutikk blir betalingen behandlet av NetAxept, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Leveringstid og frakt 

Varene pakkes og sendes normalt 1-3 dager etter at bestilling er mottatt.
I tillegg kommer den tiden posten beregner for å levere til ditt bestemmelsessted.
For kjøp under 1000 kr. kommer det et porto på kr. 49,90. Ved kjøp over 1000 kr. er frakt gratis.

Er du usikker kan du ta kontakt med oss på: post@ytf.no


Avtalt retur

Ved enhver reklamasjon må du kontakte kundeservice via epost: post@ytf.no for å avtale retningslinjer og forsendelsesmåte, før eventuell vareretur. Påse at de returnerte varer er merket med det tildelte returnr., dette sikrer en rask og effektiv behandling.

Varer som returneres uten avtale, aksepteres normalt ikke. Returnerte varer skal være i originalemballasjen. Reklamasjon må skje innen rimelig tid og uten ugrunnet opphold. All retur som ikke skyldes selgers feil, skjer for kjøpers regning og risiko.

Angrefrist

I tillegg til vanlige reklamasjonsrett har du som kunde åpent kjøp med full returrett innen 10 dager. Vi gjør oppmerksom på at returporto/fraktkostnader ikke refunderes dersom du benytter deg av retten til å returnere varene innen denne fristen.

Klikk her for angrerettsskjema.

Garanti/reklamasjon

Er et produkt blitt skadet under transport, har du fått feil produkt (størrelse eller farge) eller det er andre mangler ved produktet – har du de samme rettigheter som i andre butikker. Dette innebærer 2 års garanti mot feil eller mangler, og dersom produktet har en forventet levetid lengre enn 2 år (som f. eks en TV) utvides reklamasjonstiden til 5 år.

For varer som returneres må du selv betale portoen, men du vil selvsagt få dette refundert når returen er ferdigbehandlet og akseptert.

NB! Varer som blir returnert i oppkrav til vil ikke bli hentet.